Nieuwe Rolls producten

Rolls heeft weer een aantal mooie nieuwe producten op de markt gebracht.

Rolls RM 69 MixMate 3, dit is een kruising tussen de RM74 MixMate 2 en de RM67 Microphone / source mixer.

Dit 1 HE mengpaneel heeft twee microfoon ingangen waarvan er op de voorkant 1 een parallelle ingang heeft, beide microfoon kanalen hebben een separate fantoom schakelaar en een "tone" regelaar.
Verder heeft het mengpaneel 4 lijn ingangen waarvan kanaal 4 een minijack aansluiting op de voorkant heeft, deze staat parallel met de RCA aansluiting op de achterkant van het apparaat.

Over de master bezit dit apparaat een bass en treble knop en een mono schakelaar. 

De uitgangen bestaan uit een 6,3mm hoofdtelefoonaansluiting met regelaar, beide aan de voorkant en op de achterkant gebalanceerde XLR en RCA aansluiting.

Deze mixer is uitermate geschikt voor horeca, boardrooms, onderwijs etc.

De RM69 kost slechts €198,-- 
 
Rolls MX36 Camera Mixer, dit is een twee kanaals microfoon mixer. De XLR ingangen zijn gebalanceerd en hebben ieder een mic / line schakelaar en zijn voorzien van fantoom spanning en hebben een separate pan regeling, op de voorkant zit tevens een 3,5mm aansluiting voor een headset microfoon, er zit een 3,5mm auxiliary ingang op, uitgang is een stereo 3,5mm aansluiting. Kijk voor meer specificaties hier.

Rolls MA255 en MA252, dit zijn 2x 20watt uiterst compacte mengversterkers. Beide apparaten hebben 4 kanalen waarvan bij de MA252 3x lijn en 1x microfoon en bij de MA255 4x lijn. Met de klasse D "low heat design" zijn ze uitermate geschikt voor installatie in kleine ruimtes. Denk hierbij aan plafonds in gebruik bij beamers.

 

Terug naar nieuws overzicht