Peeckersound omnidirectionele geluidbron voor Teensma

Teensma Industriƫle Geluidbeheersing schaft Peeckersound omni-directioneel geluidbron systeem aan.

 Teensma Industriële Geluidbeheersing is een expert op het gebied van reductie en beheersing van geluid. 

Het bedrijf houdt zich bezig met ontwerpen, monteren en leveren van geluidreducerende voorzieningen. Om de klachten te reproduceren en te kunnen meten wordt er gebruik gemaakt van verschillende geluidbronnen met ruisgeneratoren. 

Onlangs kwam het verzoek bij ons collega bedrijf Decilux binnen of wij een omnidirectionele geluidbron konden leveren. Peeckersound heeft de oplossing voor dit vraagstuk: de JA12 omnidirectionele geluidbron met JADSP1250 versterker met ingebouwde ruisgenerator en DSP. De JADSP1250 kan witte en roze ruis genereren die middels de klasse D versterker (lichtgewicht) wordt versterkt. De ruisgenerator kan middels de bijgeleverde afstandsbediening worden in- en uitgeschakeld waardoor de meting nog efficiënter kan verlopen.

Het Peeckersound JA12 + JADSP1250 systeem heeft Decilux onlangs geleverd aan Teensma in combinatie met een tweetal flightcases. Lange opbouwtijden behoren hiermee tot het verleden, dit systeem staat binnen een minuut. De JADSP1250 is ingebouwd in een flightcase op wielen, in de flightcase zit een luidspreker flens voor het bevestigen van het statief waarmee de JA12 op hoogte gebracht kan worden.  De JA12 zit in een separate flightcase die voor intern transport bovenop de flightcase met wielen geplatst kan worden.

Peeckersound (1979) is fabrikant van hoogwaardige geluidsystemen en heeft een aparte afdeling voor akoestisch onderzoek waar ze dergelijke systemen ontwerpen en fabriceren.

Bent u ook opzoek naar een omnidirectionele geluidsbron? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling. 

Terug naar nieuws overzicht